Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Sloep roei vereniging Tréwes kan terug kijken op een bijzonder geslaagd sloep roei evenement welke werd gehouden op 17 juni.

Onder perfecte weersomstandigheden werd door 10 teams gestreden om de Moeke Bokaal. Ieder team moest 2 keer aan de bak. Na het afronden van de eerste vijf races vond de tweede ronde plaats  waarbij er in de andere sloep geroeid moest worden. Na afloop zouden de geroeide tijden opgeteld worden en degene die beide rondes het snelst had afgelegd mocht zich winnaar noemen.
Onder de bezielende leiding van de stuurmannen volgenden eerst de nodige instructies. Met het opvolgen van de aanwijzingen en luisteren naar de commando’s ging het roeien de teams steeds beter af.
Vanaf de polderdijk kon het publiek de inspanningen van de teams mooi volgen. Ook de teams die net geroeid hadden konden hier even uitpuffen. Moeke de Bruin was verantwoordelijk voor de catering. Hier kon men terecht om de inwendige mens weer te versterken. Pieter en Hendrik waren aanwezig om paling te roken.

Voor de jeugd was er een spring kussen en was er allemaal buiten speelgoed aanwezig. Tevens kon men spijker slaan en kon men op een roeitrainer een persoonlijk record neerzetten op de 500 meter. Dit werd mogelijk gemaakt door Camiel Hoogland, welke ook voor de prijzen zorgde in de verschillende categorieën.
Teamgenote Iris was verantwoordelijk voor de EHBO. Bovendien had ze haar massage tafel mee waar deelnemers en bezoekers zich konden laten behandelen. Een mooie manier om mensen te laten ervaren wat sportmassage voor je kan doen en dat je daarvoor bij Origo moet zijn.
De prijs uitreiking vond even na half zeven plaats. Gespannen werd er geluisterd of men in de prijzen was gevallen. Het team van Pranger en Rosier ging er met de eerste prijs vandoor. Tweede was het team Keet en team Hoogland mocht de derde prijs in ontvangst nemen. De verschillen waren soms nihil en meteen werd er gesproken over het nemen van revanche in een volgende editie.
Als organisatie zijn we dik tevreden over hoe het allemaal verlopen is. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen in het slagen van dit gebeuren. De sfeer was gezellig en gemoedelijk en de locatie was top! Mogelijk een terug kerend evenement……..???
Wordt vervolgd……………

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Sloep roei vereniging Tréwes gaat een uniek evenement organiseren waarbij sponsoren, en inwoners van Aldeboarn de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met het sloeproeien. Hierbij staat het leveren van een sportieve krachtmeting en onderlinge strijd centraal. Bovendien kan het publiek genieten van een prachtig spektakel welke zich op “de Boarne” zal afspelen. Men kan zich aanmelden in groep verband waarbij een team uit minimaal 6 personen moet bestaan. Meerdere personen is mogelijk zodat men kan rouleren per ronde.

Previous Next

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Jawel, een mooie verzameling van diverse fotografen is nu verzamelt op deze website. Van faceboek bijeen geplukt.
Eer aan de fotografen van Promofoto.nl, tevens Carla Forsten en Eric Bruins.
Met de onderstaande link kom je bij de foto's:

Bekijk ze hier bij ons: http://www.trewes.nl/foto-en-video-verslagen-en-nieuws-sloeproeien-trewes-friesland/fotos-trewes-sloeproeivereniging-friesland/collection137134981-72157683537164355/set72157683536624295

Pagina 1 van 26

Overzicht nieuws & verslagen

Meld je aan op de nieuwsbrief:

Sloeproeivereninging Tréwes
ADRES:
Alexander Steijsiger
Jikke Benedictusstraat 6
8495 SE Aldeboarn
Email: bestuur@trewes.nl