Sloeproeivereniging Trewes Friesland

Lemmer T3

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

We hadden afgesproken om 10.45 op de carpool van Akkrum te gaan verzamelen. We zijn gelukkig zonder kleerscheuren in Lemmer aangekomen.
De sloep lag er al dus konden we ons mooi rustig allemaal gaan installeren voor de wedstrijd.12.36 hadden we de start. Het was even passen en meten om bij de startlijn te komen omdat iedereen op een kluitje lag te wachten om te starten, maar we hebben het gered.

De start ging goed en we waren ook lekker snel weg. We hadden de wind mee wat voor ons niet erg gunstig is. De zon maakt het erg warm en zwaar, maar het lukte ons toch om een aantal sloepen in te halen. Dat gaf ons goede moed. Bij de boei kregen we heerlijk de wind tegen wat een verademing was. Kom op meiden we lopen op nog een aantal sloepen in waaronder de Lytse bear daar kunnen we makkelijk overheen. Dat was ons ook gelukt wat nog weer meer moed gaf. Toen kregen we een stuk sloot waar geen einde aan kwam en waar ook nog eens geen zuchtje wind te bekennen was.

Kortom weer een stuk afzien en bonkende hoofden. En oei wie zagen we daar aankomen jawel de Trewes 2. Kom op meiden even een toskje der by!! Die mogen ons hier nog niet inhalen hoor. Pas op het meer laten we ze voorbij gaan. En ja dat is nog gelukt ook!! Maar ja 1 x voorbij waren ze ook zo weg. Nu op naar Lemmer het allerlaatste stukje. Her en der hoor je dan nog mensen aanmoedigen wat je weer wat op pept. Vlak voor de finish zagen we de mannen van Oksewiel nog aankomen. Die wilden we toch wel graag voor blijven, dus met onze allerlaatste krachten nog even er vol tegenaan en he he daar was de finishtoeter. Ff lekker bijkomen in de sloep en daarna even lekker douchen. Heerlijk fris en fruitig gezellig bij de feesttent in de zon met de Trewesploeg met een potje bier of fris en een ijsje.

We hadden nog een gezellige avond voor de boeg dus dat beloofd nog wat. Alles werd doorgepraat over hoe de wedstrijd was gegaan bij iedereen en we waren het er met z'n allen wel over eens dat het wel iets koeler mocht zijn.
Rond zes uur maar met z'n allen op naar Jan van Moeke de Bruin. Die had een etentje voor ons geregeld. Heerlijke chineesbuffet. Het zag er goed en verzorgd uit. Heerlijk op het terras in de zon zitten nagenieten. De mannen van Trewes 2 kwamen iets later aan die hadden de uitreiking nog even afgewacht en ze hadden een beker gewonnen zeggen ze......Maar de beker hebben wij niet mogen bewonderen?? erg jammer......Wij kregen te horen dat we 10de waren geworden. Een tegenvaller. Maar goed we weten wat ons nu te doen staat. Lekker trainen en nu maar op naar de HT!.

WW

Sloeproeivereninging Tréwes
ADRES:
Harmen van Meekeren
Easterboarn 5
8495 NB Aldeboarn
Email: bestuur@trewes.nl

Privacy verklaring