Sloeproeivereniging Trewes Friesland

Zaterdag 17 juni: evenement waarbij sponsoren, en inwoners van Aldeboarn de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met het sloeproeien

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sloep roei vereniging Tréwes gaat een uniek evenement organiseren waarbij sponsoren, en inwoners van Aldeboarn de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met het sloeproeien. Hierbij staat het leveren van een sportieve krachtmeting en onderlinge strijd centraal. Bovendien kan het publiek genieten van een prachtig spektakel welke zich op “de Boarne” zal afspelen. Men kan zich aanmelden in groep verband waarbij een team uit minimaal 6 personen moet bestaan. Meerdere personen is mogelijk zodat men kan rouleren per ronde.

Individueel aanmelden kan ook, je wordt dan in een team ingedeeld. Ieder team wordt versterkt door 2 Tréwes leden. De stuurmannen zullen voor instructie zorgen en op het water alles in goede banen leiden. Deelname is op eigen risico en er zijn geen kosten aan verbonden. De sloepen starten bij de middelste / start boei en roeien elk in een andere richting alwaar op ongeveer 200 meter een boei komt te liggen welke ze moeten ronden.

Hierna passeren ze weer de middelste boei en ronden de boei in tegenovergestelde richting. Zodra de sloepen weer bij de middelste/ start boei zijn worden ze geklokt en hun tijd genoteerd. Op een later moment zal er gewisseld worden van sloep en vindt nogmaals dezelfde krachtmeting plaats. Het team wat overall de snelste tijd in beide sloepen heeft genoteerd is winnaar.

Naast eeuwige roem zullen zij ook een unieke Moeke bokaal ontvangen.

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Thea Boersma theaboersma@chello.nl
Wij hopen op een veel deelname en een groot publiek om er met elkaar een sportief gebeuren van te maken!

Download de folder: pdfflyer_sloep_roei_evenement.pdf

flyer trewes Aldeboarn gr

Sloeproeivereninging Tréwes
ADRES:
Harmen van Meekeren
Easterboarn 5
8495 NB Aldeboarn
Email: bestuur@trewes.nl

Privacy verklaring