Sloeproeivereniging Trewes Friesland
Previous Next

16 Juni 2018 Sloeproei evenement Trewes Aldeboarn

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Sloeproei vereniging Tréwes gaat, na het grote succes van vorig jaar, wederom een uniek evenement organiseren waarbij sponsoren, verenigingen, buurten en families ( uit Aldeboarn ) de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met het sloeproeien. Hierbij staat het leveren van een sportieve krachtmeting en onderlinge strijd centraal. Bovendien kan het publiek genieten van een prachtig spektakel welke zich op “de Boarne” zal afspelen.

Men kan zich aanmelden in groep verband waarbij een team uit minimaal 6 personen moet bestaan. Meerdere personen is mogelijk zodat men kan rouleren per ronde. Individueel aanmelden kan ook, je wordt dan in een team ingedeeld. Ieder team wordt versterkt door 2 Tréwes leden. De stuurmannen zullen voor instructie zorgen en op het water alles in goede banen leiden. Deelname is op eigen risico en er zijn geen kosten aan verbonden.

De sloepen starten bij de middelste / start boei en roeien elk in een andere richting alwaar op ongeveer 200 meter een boei komt te liggen welke ze moeten ronden. Hierna passeren ze weer de middelste boei en ronden de boei in tegenovergestelde richting. Zodra de sloepen weer bij de middelste/ start boei zijn worden ze geklokt en hun tijd genoteerd. Op een later moment zal er gewisseld worden van sloep en vindt nogmaals dezelfde krachtmeting plaats. Het team wat overall de snelste tijd in beide sloepen heeft genoteerd is winnaar. Naast eeuwige roem zullen zij ook de unieke Moeke wisselbokaal ontvangen.

Vanwege het grote succes hanteren we een limiet van 12 teams. Wees er daarom snel bij want Vol=Vol

Download de flyer, klik hier.

Sloeproeivereninging Tréwes
ADRES:
Harmen van Meekeren
Easterboarn 5
8495 NB Aldeboarn
Email: bestuur@trewes.nl

Privacy verklaring